| Miško pakraštys | |
|
+7Alice Cullen Angel Black Ashley Melisson Praudž Radvil Demon Edward Cullen Bella Cordley Oliveris Medis Praudž 11 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Oliveris Medis Praudž Miręs
Pranešimų skaičius : 424 Age : 31 Miestas : Rdw Registration date : 2009-01-19
| Temos pavadinimas: Miško pakraštys Št. 01 24, 2009 6:31 am | |
| | |
|
| |
Bella Cordley Varno Nago šeštakursė/sis
Pranešimų skaičius : 628 Age : 31 Miestas : melodijos salis... Registration date : 2009-01-25
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Sk. 01 25, 2009 8:53 am | |
| Mergina ejo plastiskais zingsniais misko pakrasciu. Oras ,jos atveju, buvo idealus. Apniuke rodos tuo prapliups lietus, tad Bella galejo ramiai vaikstineti, kur tik panorejusi. Eidama zvelge i misko giluma, bet susilaike neatsiradusi ten. Nors buvo gana toli nuo mokyklos taciau girdejo kiekviena didesnis suktelejima ir kiekvieno zmogaus mintis.. | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 628 Age : 31 Miestas : melodijos salis... Registration date : 2009-01-25
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Sk. 01 25, 2009 9:25 am | |
| Bella isgirdo miske garsus, bet ne zveriu skleidziamus. Bella ikvepe dideli srauta oro, lyg jai jo truktu. "idomu ka jie ten veikia" pagalvojo Bella uzuodusi pazystamus kvapus, bet nusprende neiti, nebent labai prireiktu ir patrauke link pilies. | |
|
| |
Edward Cullen Klastūnyno septintakursė/sis
Pranešimų skaičius : 1292 Age : 114 Kraujas : Grynakraujis Registration date : 2009-01-25
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Sk. 01 25, 2009 9:37 am | |
| Edward išlindo iš miško ir apsižvalgė: -Kažkas čia buvo..-pasako tyliai ir nueina link pilies. | |
|
| |
Radvil Demon Varno Nago šeštakursė/sis
Pranešimų skaičius : 485 Age : 28 Miestas : Marijampolė Kraujas : Puskraujė Registration date : 2009-01-24
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Sk. 01 25, 2009 9:42 am | |
| Radvilė eidama iš miško pasitrynė galvą. -Sekas-pagalvojo ir nuėjo link pilies,bet nežiūrėdama ji nusuko į ktią pusę. | |
|
| |
Ashley Melisson Praudž Klastūnyno penktakursė/sis
Pranešimų skaičius : 279 Age : 30 Miestas : Londonas Kraujas : Grynakraujė Registration date : 2009-01-25
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Sk. 01 25, 2009 11:39 am | |
| Ashleya tėjusi į pamiške pažvelgė į miško gluduma. Ashleu buvo gana keista kartais..ji mėgo išbandimus o miškas, ypač tamsus, dar nakti, to labiau čia ja traukte traukė. Ahsley sukrižiavusi kojas atsisėdo ant žemės ir pažvelgė į miško gluduma ir tyliai tarė: - Mielai tenai nueičiau, kaži ar mane kas pastebėtu? Gal geriau palauksiu kol sutems ir Ashley kantriai ėmė laukti nes dar kelėtas valandu ir bus tamsu... | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 485 Age : 28 Miestas : Marijampolė Kraujas : Puskraujė Registration date : 2009-01-24
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Pir. 01 26, 2009 7:48 am | |
| - Angel Black rašo:
- -Taip, ponių ponia,- neįskaitoma mina šyptelėjo Angel ir griebusi Radvil už parankės nusitempė ją per mišką į jo pakrštį. Ajidas pasivertęs vovere sedėjo jai ant peties.
-Nelįsk prie jos kai ji blogos nuotaikos,- sumurmėjo.- Šneku iš asmeninės patirties,- vyptelėjo. -Aš jos nebijau-tarė. -Beje graži voverė-pasakė pastebėjus vovere ant peties. | |
|
| |
Angel Black Grifų Gūžtos penktakursė/sis
Pranešimų skaičius : 186 Age : 30 Miestas : Shadowland |) Kraujas : Grynakraujė (beveik xD) Registration date : 2009-01-25
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Pir. 01 26, 2009 7:56 am | |
| -Aš irgi. Bet panteros reikėtų prisibijoti,- šyptelėjo.- Ji tikrai arši. O jis,- šyptelėjo pažvelgus į voverę ant peties, kuri staiga pasivertė geltonpilve zyle ir ėmė skraidžioti joms virš galvos.- Tai mano Demonas. Jis turi daug vardų. Šiaip jis Aiedalis. Bet vadinu ji Ajidu, kartais dar Aidu,- šptelėjo.- Jis gali keisti pavidalą kol dar nesuaugau,- tarė. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Pir. 01 26, 2009 7:57 am | |
| -Pantera,tokia pati kaip ir tavo Ajidas?-paklausė. -Tai panašiai kaip žvieglys-tarė. | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 186 Age : 30 Miestas : Shadowland |) Kraujas : Grynakraujė (beveik xD) Registration date : 2009-01-25
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Pir. 01 26, 2009 7:59 am | |
| -Taip, Sadako jos Demonė,- linktelėjo ir jos priėjo miško kraštą.- Na, tuomet iki,- šyptelėjo.- O varge,- sumurmėjo.- Ajidą pristačiau, o savęs ne,- šyptelėjo. - Aš Angel. Angel Black,- nusišypsojo ir padavė Radvil ranką. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Pir. 01 26, 2009 8:05 am | |
| Radvilė šyptelėjo. -Radvil Demon-paspaudė ranką. -Na iki-tarė,jau ketino grįžt į mišką,bet nusprendė eiti vėliau ir nuėjo link pilies. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Pir. 01 26, 2009 8:05 am | |
| Angel greitai apsisuko atgal ir dingo miške. | |
|
| |
Ashley Melisson Praudž Klastūnyno penktakursė/sis
Pranešimų skaičius : 279 Age : 30 Miestas : Londonas Kraujas : Grynakraujė Registration date : 2009-01-25
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Pir. 01 26, 2009 8:38 am | |
| Išgirdusi kaip neotliese kažkokios merginos kalbasi Ashley pamanė kad šios gali paskustį kokiai mokytojai jei pamatys jog Ahsley eina į miška tad ši atidėjusit ai kitai dienai nuėjo į pili. | |
|
| |
Alice Cullen Profesorius/ė
Pranešimų skaičius : 520 Age : 29 Miestas : Anykščiai Kraujas : Grynakraujė Registration date : 2009-01-25
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Pir. 01 26, 2009 10:30 am | |
| Alice atėjo prie miško. Apsidairiusi šmurkštelėjo į gilumą. | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 520 Age : 29 Miestas : Anykščiai Kraujas : Grynakraujė Registration date : 2009-01-25
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Pir. 01 26, 2009 11:35 am | |
| Alice išniro iš miško. Patenkinta patraukė link mokyklos. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Antr. 01 27, 2009 7:16 am | |
| Angel išbėgo iš miško. Staiga sustojo. Įdėmiau pažvelgė į savo rankas. Jos buvo baltos, lyg jose visai nebūtų kraujo. Angel sumišusi pažvelgė į Ajidą, bet pajuto kad šis taip pat nieko nesupranta. Tada nubėgo link ežero. | |
|
| |
Misa Amane Klastūnyno vadovas/ė
Pranešimų skaičius : 1565 Age : 29 Miestas : Somewhere Far Away From Everyone.... Kraujas : Puskraujis Registration date : 2009-01-25
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Tr. 01 28, 2009 9:13 am | |
| Misa su savo demone atejo ir atsireme i medi.Pantera nepatinkinta issisepe ant Misos iltys. -Daugiau net nebandyk bendrauti su tais burtininkais...Jie naikina tave...Jie zemina tave...Geriau jau is vis nebutum cia atvykus...Galejom sau ramiai likti Oksforde arba nukeliauti tavo tevo pedomis...Mes kitokios...Mums cia nevieta...Jei dar karta neklausysi manes as pulsiu visus kurie tik prie taves prisiartins... Misa nuzvelge demone lediniu,bejausmiu zvilgsniu... -Sadako...Tu nieko nesupranti...Man cia vieta...Mano likimas sekti mamos pedomis...Cia nors atsirado zmogus...Kuris mane supranta...Visai kaip jis, kuris kadaise parode man gyvenimo kelia... Pantera savo zydromis akymis, pasiziurejo i Misos akys... -Gerai...Atsakyk man i viena vieninteli klausyma...Ar tu tikrai nori tokio likimo?..... Misa linktelejo ir sugniauze kumscius... -Taip...Kad ir kaip man cia nepatiktu, zinau, kad cia mano tikroji vieta....Kito pasirinkimo as neturiu... -Tada as seksiu paskui tave ir stengiuosi viskuo kuo galiu tau padeti, kad ir kaip man tai nepatiktu... Paskutinius zodzius pantera istare tyliai ir liudnu zvilgsniu zvilgtelejo i dangu...Mergina zvilgtelejo i pantera... -As antra karta isimylejau...Ir nesiruosiu si kart leisti kam nors manimi naudotis...As nebe ta naivi ir kvaila blondine....As jau suaugus...Suprask ir tu mane...As dabar bandau gyventi dabartimi ir neklajoti praeities priminimuose...Bandau pradeti nauja gyvenima...Tikiuosi man padesi...Viena as nesugebesiu...Neesu dar pakankamai stipri...Kaip tu... Mergina pagloste panteros galva ir nezymiai syptelejo... -Vis del to...As gi tavo siela...Niekados nuo taves nenusisuksiu...Jei taves nebutu manes irgi nebutu dabar...As egzistuoju tik del taves... Misa linktelejo ir su pantera nuejo lynk pilies... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Sk. 02 01, 2009 9:54 am | |
| Alice atėjo prie miško. Apsidairiusi įlindo gilyn. | |
|
| |
Leia Theater Švilpynės vadovas/ė
Pranešimų skaičius : 1258 Age : 32 Miestas : Hmm.. Nori į svečius ? xD Kraujas : Grynakraujis Registration date : 2009-02-09
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Sk. 02 15, 2009 12:20 am | |
| Rosali iššokusi pro langą staigiai nubėgo čia atad apsidairė ir nulindo į uždraustajį mišką. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Sk. 02 15, 2009 2:27 am | |
| Miley pribego misko pakrasti. Apsidairiusi ileke i giluma. | |
|
| |
Kate Winslet Klastūnyno ketvirtakursė/sis
Pranešimų skaičius : 543 Age : 30 Miestas : Londonas Kraujas : Grynakraujė Registration date : 2009-01-27
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Sk. 02 15, 2009 12:34 pm | |
| Keit sustojo ziuredama i miska. Jei buvo baisu eiti tolyn.. Klastuole atsisedo ant sakos ir dairydamasi maste. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Sk. 02 15, 2009 12:39 pm | |
| Eidama is misko Bella pajuto, jog kazkas yra netoliese. Islindusi is misko pamate klastuole sedincia medyje. Pazvelge i ja ir tare: -Sveika:-merginos veide smestelejo sypsena | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 543 Age : 30 Miestas : Londonas Kraujas : Grynakraujė Registration date : 2009-01-27
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Sk. 02 15, 2009 12:58 pm | |
| Keit letai atsisuko i Bella. -Sveikute ,- syptelejo - Senai norejau su tavim susipazinti - Keite selmiskai sukikeno ir prisistate - Keit. keit Winslet. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Pir. 02 16, 2009 4:42 am | |
| Bella nusisypsojo: -Is kur toks noras? As Bella, Bella Cordley, malonu:-syptelejo | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Pir. 02 16, 2009 8:22 am | |
| -Ne ne nieko. Seip pasakiau. Kad ir kaip ten butu man metas. ,- Keit dar kazka sumurmejo ir pamojavusi ranka patrauke i pili. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys | |
| |
|
| |
| Miško pakraštys | |
|