| Skardis | |
|
+3Edward Cullen Leia Theater Denis Praudž 7 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Bella Cordley Varno Nago šeštakursė/sis
Pranešimų skaičius : 628 Age : 31 Miestas : melodijos salis... Registration date : 2009-01-25
| Temos pavadinimas: Re: Skardis Antr. 03 10, 2009 7:34 am | |
| Bella eidama atejo ant skardzio. Cia isvydusi Linda iskart sulaike kvepavima ir isitempe. Priejusi kiek arciau atsireme i medi i tare: -Sveika, groziesi vaizdu?:-pasiteiravo ir siek tiek syptelejo | |
|
| |
Linda Morgan Klastūnyno penktakursė/sis
Pranešimų skaičius : 311 Age : 29 Miestas : Ten kur visados skamba muzika... Kraujas : Grynakrauje Registration date : 2009-02-01
| Temos pavadinimas: Re: Skardis Antr. 03 10, 2009 7:36 am | |
| - Taip. - atsakė. - O ką tu čia veiki? - pasiteiravo. | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 628 Age : 31 Miestas : melodijos salis... Registration date : 2009-01-25
| Temos pavadinimas: Re: Skardis Antr. 03 10, 2009 7:38 am | |
| -Vaikstineju, kvepuoju grynu oro:-marmurinis veidas persikreipe i sypsena. | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 311 Age : 29 Miestas : Ten kur visados skamba muzika... Kraujas : Grynakrauje Registration date : 2009-02-01
| Temos pavadinimas: Re: Skardis Antr. 03 10, 2009 7:39 am | |
| Linda šyptelėjo. - Kas yra? Ko tokia susikauštčiusi? - pasiteiravo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Skardis Antr. 03 10, 2009 7:41 am | |
| Bella buvo pamirsusi jog net kumscius supaude, greit juos atleido ir tare: -Jauciuosi tvirciau stovedama ant zemes:-nezymiai syptelejo | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Skardis Antr. 03 10, 2009 7:43 am | |
| - M... - nutesė. - Kas naujo? - pasiteiravo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Skardis Antr. 03 10, 2009 7:54 am | |
| -Naujo:-pakartojo Bella:-kad kaip ir nieko, o pas tave?:-pasiteiravo Lindos zvelgdama i horizonta. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Skardis Antr. 03 10, 2009 7:58 am | |
| - Irgi kaip ir nieko. - šyptelėjo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Skardis Antr. 03 10, 2009 9:18 am | |
| Bella ziurejo i horizonta ir tylejo. Po kiek laiko tare: -Na as eisiu kur nors dar pavaiksciot:-syptelejo ir apsisukusi nuejo | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Skardis Antr. 03 10, 2009 9:25 am | |
| - Iki. - atsisveikino. Tada pati atsistojo ir nuejo. | |
|
| |
Radvil Demon Varno Nago šeštakursė/sis
Pranešimų skaičius : 485 Age : 28 Miestas : Marijampolė Kraujas : Puskraujė Registration date : 2009-01-24
| Temos pavadinimas: Re: Skardis Kv. 03 12, 2009 8:46 am | |
| Radvi atėjo ir atsisėdo ant skardžio. -Seniai buvau kur išėjus-atsiduso. | |
|
| |
Jamie Sommers Švilpynės septintakursė/sis
Pranešimų skaičius : 281 Age : 30 Miestas : Londonas Kraujas : Grynakraujė Registration date : 2009-02-09
| Temos pavadinimas: Re: Skardis Pir. 03 16, 2009 9:50 am | |
| Jamie atėjo prie skardžio ir pamato ten sėdintį Džoną. -Ką tu čia darai? Atvažiavai man viską sugadint?-rėkė ji. -Ne,-rėkė Džonas,-atėjau tavęs gelbėt...nejau tu nesupranti, akd tas vaikis..Denis ar kaip ten jis..Kai jis sužinos.. -Jis nesužinos,-nutraukia jį Jamie. -Sužinos,-pasako rimtu balsu,-tikrai sužinos. Jamie atsisėda ant žemės ir nieko nesakiusi žiūri į tolį. | |
|
| |
Denis Praudž Švilpynės septintakursė/sis
Pranešimų skaičius : 857 Age : 31 Miestas : Londonas Kraujas : Grynakraujis Registration date : 2009-01-28
| Temos pavadinimas: Re: Skardis Pir. 03 16, 2009 1:58 pm | |
| Denis po ilgų klajonių rado Jamie. Pribėga prie jos. -Ar tau viskas gerai?- pasiteirauja. Staiga pamato vyriški tolėliau sėdintį, bet nekreipė į jį dėmėsio. Pagriebė Jamie už rankos. -Turime pasikalbėti... Nusivedęs ją tolėliau tarė; -Turiu tau kai ką prisipažinti ko Tu nežinai.. -Ir..ir dar- atsidūsta. -Ir dar turiu su tavimi atsisveikinti, nes nežinau ar liksiu gyvas, nežinau ar tapsiu pabaisa. Nutyla. Pažvelgia į jos akis, ji atrodo įsigandusi. Tad Denis tesė toliau nenorėjo matyti jos liūdinčios. -Aš.. aš pabaisa.. aš vilkolakis- tarė jis nuleidęs galvą. -Žinau, tu dabar manęs bijai, kaip ir kiti kurie tai žino... -Aš tik norėjau atsisveikinti gal būt ilgam laikui, gal būt ne..- atsidūsta. -Ar galiu tave pabučiuoti? gal paskutinį kartą.? | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 281 Age : 30 Miestas : Londonas Kraujas : Grynakraujė Registration date : 2009-02-09
| Temos pavadinimas: Re: Skardis Pir. 03 16, 2009 2:41 pm | |
| Jamie stovėjo pasimetusi. Nežinojo ką daryti. Ji prisidėjo ranką prie kaktos. -Ką?....Vilkolakis?...Paskutinį kartą..Atsisveikint.. Jamie užsimerkė, skruostu nuriedėjo ašaros. Tada ji vėl atsimerkė ir staigiai apkabino Denį. -Deni..Aš...-ji pakėlė žvilgsnį į jį. Nieko nebesakiusi pati jį pabučiavo. | |
|
| |
Denis Praudž Švilpynės septintakursė/sis
Pranešimų skaičius : 857 Age : 31 Miestas : Londonas Kraujas : Grynakraujis Registration date : 2009-01-28
| Temos pavadinimas: Re: Skardis Antr. 03 17, 2009 7:12 am | |
| Po karšto jų bučinio jis atsitraukė. -Prisimink mane, kad ir kas nutiktų..- nutesė. -Lekiu dar pas tėva, o vėliau į savo galą.. Tai tarias pabučiavo ją į kaktą ir pabėgo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Skardis Antr. 03 17, 2009 8:28 am | |
| -Ką? Pas tėvą..Palauk,-pasako ji žiūrėdama kaip jis tolsta. Skruostu nuriedėjo ašaros. Netrukus apsirodė Džonas. -Aš tau bandžiau pasakyti...Jo tėvas, buvo direktorius, jis turėjo pereiti į paveikslą.. Jamie nieko nebesakė, ji žinojo ką reikia daryti. -Kada išvyksta traukinys? -Greit...-pasako Džonas. Jamie linkteli ir paskutinį kart pažiūrėjusi į mokyklą nuėjo. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Skardis | |
| |
|
| |
| Skardis | |
|