KGU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KGU school. Manai galėsi ištverti? Mėgink laimę.

rodiklisrodiklis  PortalPortal  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Apleistas Namas

Go down 
3 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutoriusPranešimas
Chris Ryan
Profesorius/ė
Chris Ryan

Male Pranešimų skaičius : 172
Kraujas : Grynas
Registration date : 2009-02-14

Apleistas Namas - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Apleistas Namas   Apleistas Namas - Page 5 I_icon_minitimeSk. 02 15, 2009 3:46 am

Chris'as klausiamai nužvelgė panterą.
-Dėl to kaltas aš?- paklausė.
Atgal į viršų Go down
https://kgu15school.forumlt.com/
Misa Amane
Klastūnyno vadovas/ė
Klastūnyno vadovas/ė
Misa Amane

Female Pranešimų skaičius : 1565
Kraujas : Puskraujis
Registration date : 2009-01-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apleistas Namas   Apleistas Namas - Page 5 I_icon_minitimeSk. 02 15, 2009 3:48 am

-Taip...Ne....TIkriausiai...Nezinau...As jau nebe ji...O buvusi ji...Nebesuprantu jos...
Demone liudnu zvilgsniu nuzvelge kabancius paveikslus ant sienos.
Atgal į viršų Go down
Chris Ryan
Profesorius/ė
Chris Ryan

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apleistas Namas   Apleistas Namas - Page 5 I_icon_minitimeSk. 02 15, 2009 3:49 am

-Buvusi ji? o kaip ji pasikeitė?..
Atgal į viršų Go down
Misa Amane
Klastūnyno vadovas/ė
Klastūnyno vadovas/ė
Misa Amane

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apleistas Namas   Apleistas Namas - Page 5 I_icon_minitimeSk. 02 15, 2009 3:52 am

-Tai jau tikrai....Viskas del to Oliverio....Ji jau antra karta kita pasmerke mirciai...Pirmas buvo toks irgi vaikinas....Kazkada senai....
Demone atsiduso ir zvilgtelejo i Chris.
-Ji bijo, kad tu busi trecias....
Atgal į viršų Go down
Chris Ryan
Profesorius/ė
Chris Ryan

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apleistas Namas   Apleistas Namas - Page 5 I_icon_minitimeSk. 02 15, 2009 3:53 am

-Aš girdėjauapie kiek kitokias direktoriaus Praudž'o mirties priežastis,- sumurmėjo Chris'as.- Ar negali būti kad ji tiesiog perdeda?.
Atgal į viršų Go down
Misa Amane
Klastūnyno vadovas/ė
Klastūnyno vadovas/ė
Misa Amane

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apleistas Namas   Apleistas Namas - Page 5 I_icon_minitimeSk. 02 15, 2009 3:56 am

-Tai jis vis del to mires?....
Demone liudnu zvilgsniu pasiziurejo i durys, supratusi, kad Misa tai isgirdo.
-O ka apie tai girdejai?Nezinau....Gali but...Nesiginciju....
Atgal į viršų Go down
Chris Ryan
Profesorius/ė
Chris Ryan

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apleistas Namas   Apleistas Namas - Page 5 I_icon_minitimeSk. 02 15, 2009 3:58 am

-Na, jis buvo įsivėlęs į kažkokį romaną, su mergina.. Sommers, ar kaip ji,- sumurmėjo Chris'as.- Bet jis ją paliko ir ji.. Mirė regis.. Vakar pas jį atėjo Tos merginos.. Elizabet duktė. Jamie, regis.. Ji kerštaudama jį ir nužudė,- tarė.- Tai viskas ką žinau..
Atgal į viršų Go down
Misa Amane
Klastūnyno vadovas/ė
Klastūnyno vadovas/ė
Misa Amane

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apleistas Namas   Apleistas Namas - Page 5 I_icon_minitimeSk. 02 15, 2009 4:02 am

Demone atsiduso.
-Aisku...Tai stai kaip viskas buvo...Misa cia tikrai nekalta...
Misa kambaryje tyliai klausesi ju pokalbio ir paleidusi pagalva, atsisedo ir zvilgtelejo i durys.Jos akys nuo verkimo buvo gavusios raudona atspalvi.
Atgal į viršų Go down
Chris Ryan
Profesorius/ė
Chris Ryan

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apleistas Namas   Apleistas Namas - Page 5 I_icon_minitimeSk. 02 15, 2009 4:03 am

-Tai aš ir bandžiau pasakyti,- atsiduso Chris'as.- Gal man verčiau tikrai palikti ją vieną?- sumurmėjo Sadako.
Atgal į viršų Go down
Misa Amane
Klastūnyno vadovas/ė
Klastūnyno vadovas/ė
Misa Amane

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apleistas Namas   Apleistas Namas - Page 5 I_icon_minitimeSk. 02 15, 2009 4:07 am

-Nezinau...As tokia pat pasimetus kaip ir ji...Daryk kaip nori...Nezinau...
Demone papurte galva.
O Misa tuo tarpu atsistojo ir priejusi prie duru, uzdejo ranka ant rankenos ir prisiglaude prie ju.
Atgal į viršų Go down
Chris Ryan
Profesorius/ė
Chris Ryan

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apleistas Namas   Apleistas Namas - Page 5 I_icon_minitimeSk. 02 15, 2009 4:08 am

Chris'as atsitraukė nuo sienos, bet kiek padvejojęs, vėl atsirėmė į ją ir toliau laukė.
Atgal į viršų Go down
Misa Amane
Klastūnyno vadovas/ė
Klastūnyno vadovas/ė
Misa Amane

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apleistas Namas   Apleistas Namas - Page 5 I_icon_minitimeSk. 02 15, 2009 4:16 am

Misa atidare durys ir tusciomis,bejausmemis akymis nuzvelge Chris ir nudelbe akys vel i grindys.Jai nepatiko ziureti i jo akys, nes jos buvo tokios israiskingos,gilios, gyvos...
-Atsiprasau jei priverciau laukti...Atsiprasau...
Demone nuzvelge Misa ir priliete su savo dregna nosim jos ranka.Misa dirbtinai jai syptelejo.
-Atsiprasau..Nenorejau taves isvaryt...Tiesiok...As nieko nebesuprantu....Siam pasauly viskas taip painu....
Misa atsitupe ir apsikabino demones kakla, po kiek laiko paleido ir atsistojo.
-Atleisk...Chris...Kam tu laukiai cia manes?....Man tik vel uzejo...Ir dar Olio nebera...
Misa sugniauze kumscius...Ji butu verkusi...Bet asaru nebebuvo....
Atgal į viršų Go down
Chris Ryan
Profesorius/ė
Chris Ryan

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apleistas Namas   Apleistas Namas - Page 5 I_icon_minitimeSk. 02 15, 2009 4:20 am

-Norėjau įsitikinti kad tau viskas gerai,- tarė.- Nėra ko atsiprašinėti,- šyptelėjo.- Daugiausiai tos košės užviriau aš ,- pasikasė pakaušį ir dar kartą kaltai šyptelėjo.- Jei nori dabar galiu išeiti,- sumurmėjo. Jis nebesišypsojo, o kalbėjo rimtai.
Atgal į viršų Go down
Misa Amane
Klastūnyno vadovas/ė
Klastūnyno vadovas/ė
Misa Amane

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apleistas Namas   Apleistas Namas - Page 5 I_icon_minitimeSk. 02 15, 2009 4:24 am

-Dekui...Tikrai yra....Tikrai ne tu...Tai as....Tu nekaltas....Prasau.....Neiseik....Nenoriu but viena....
Misa zvilgtelejo i Chris.
Atgal į viršų Go down
Chris Ryan
Profesorius/ė
Chris Ryan

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apleistas Namas   Apleistas Namas - Page 5 I_icon_minitimeSk. 02 15, 2009 4:31 am

-Yes, ma'am,- nulenkė galvą ir šyptelėjo.- Tai.. Nesutinki paaiškinti visko?- šyptelėjo.- Aš galiu būt siaubingai įkyrus,- tyliai nusijuokė.
Atgal į viršų Go down
Misa Amane
Klastūnyno vadovas/ė
Klastūnyno vadovas/ė
Misa Amane

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apleistas Namas   Apleistas Namas - Page 5 I_icon_minitimeSk. 02 15, 2009 4:35 am

Misa nejuciom syptelejo is Chris.
-Sutinku.Manau tu suprasi.Jau pastebejau tai is karto kai tik pamaciau tave.Tave kiaurai galima permatyt.
Atgal į viršų Go down
Chris Ryan
Profesorius/ė
Chris Ryan

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apleistas Namas   Apleistas Namas - Page 5 I_icon_minitimeSk. 02 15, 2009 4:42 am

-Nemanyk kad taip gerai mane pažįsti. Ir aš turiu paslapčių,- išsišiepė.- Ir aišku kad suprasiu.
Atgal į viršų Go down
Misa Amane
Klastūnyno vadovas/ė
Klastūnyno vadovas/ė
Misa Amane

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apleistas Namas   Apleistas Namas - Page 5 I_icon_minitimeSk. 02 15, 2009 4:48 am

-ir nemanau.O man jas atskleisi?
Misa syptelejo ir atsisedo ant kazkokios kedes. xD
-Gerai.Tai ka nori tiksliai suzinoti?Ka butent?
Mergina atsiduso ir supratusi, kad vel tures isgyventi prisiminimus.
Atgal į viršų Go down
Chris Ryan
Profesorius/ė
Chris Ryan

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apleistas Namas   Apleistas Namas - Page 5 I_icon_minitimeSk. 02 15, 2009 4:56 am

-Ko gero... Mmm.. Tiesiog pasakok ir viskas,- šyptelėjo.- Viską nuo pradžių,- gūžtelėjo.
Atgal į viršų Go down
Misa Amane
Klastūnyno vadovas/ė
Klastūnyno vadovas/ė
Misa Amane

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apleistas Namas   Apleistas Namas - Page 5 I_icon_minitimeSk. 02 15, 2009 5:27 am

-Na gerai...
Mergina atsiduso ir pradejo pasakot viska nuo pat gimimo.
-Taigi gimiau Japonijoje...Bet kitokioje..Ne tokioje kuri yra siame pasaulyje....Ten zmoniu sielos buvo matomos gyvuno pavidalu....Ten irgi buvo magijos pasaulys...Bet kitoks....Zmones ten neturejo lazdeliu ar kazko panasaus...Tas pasaulis buvo kartu panasus ir labai skirtingas nuo sito....Taigi...Mano mama buvo grynakrauje burtininke is sio pasaulio...Ji pateko i ta kita pasauly su kazkokiu peiliu...Kaip girdejau..Tiksliai nezinau..Niekados mamos to neklausiau....Ji neturejo demones, bet kai ilgainiui ten apsigyveno, demonas pas ja atsirado....Tai buvo snieginis leopardas...Tevas buvo grynakraujis vampyru princas...Gyveno savo pozemineje karalysteje...Ir taip pat kazkaip pateko i ta pasauly su demonais...Tikriausiai su tuo paciu daiktu...O gal ir su kitu..Nezinau....Ir likimas juos suvede....Ir taip as gimiau...Buvau grynakrauje vampire ir kartu grynakrauje burtininke kai gimiau...Is kart turejau demone....Taigi gyvenau taip..tevas buvo labai grieztas..Moke mane vampyru paslapciu,kovos menu,atletikos ir t.t.....Daznai musdavo, nes as buvau silpna...Ne tokia stipri kaip jis...Mamai meluodavau ir to nesakydavau...Sakydavau, kad pargriuvau ir susizeidziau...Mama patikedavo...Nenoredavau, kad ji zinotu ir per mane jie susipyktu ir isskirstu..Mama taip pat mane moke apie kita pasauly,burtininkus ir magijos...Ir nuo mazens padovanojo lazdele su drakono krauju....Ji buvo puiki juodosios magijos burtininke...Labai galinga...Taigi taip gyvenau iki 10metu...Po to kai man suejo 10...Tevas supyko, kad mama mane nori isleisti mokytis i kita pasauly...KGu mokykla...ir jie suspyko,susimuse ir issikyre...As likau gyventi su mama...Ir taip mes atkeliavom i si pasauly ir as mokiasu KGU mokykloi...Mama susirado kita vyra....Toki elfa....Ir jie susilauke Angel Black...Mano sesers....As pavydejau, nes mama nekreipe i mane demesio ir viena diena kai man buvo 12metu...Buvau antrakuse...Nuzudziau ja...Savomis rankomis....Ir pabegau...Taip ir liko gyventi tas elfas ir mano sesuo...O direktore mano priglaude ir as aspigyvenau KGU mokykloi...Po to sese mano pradejo eiti i ta mokykla...Ji viska apie mane zinojo..Tikriausiai tas elfas papasakojo...O as apie ja beveik nieko nezinojau...Ji irgi turejo demona.....As vengdavau sesers...Ji man nepatiko....Taigi....Po kiek metu suzinojau, kad tas elfas nuo kazko mire ir sese irgi pradej ogyventi Hogvartse...As sestam kurse sutikau toki Light ir aisku kaip diena ji isimylejau...Jis manes nemylejo..O as mylejau...Zeminausi pries ji..Buvau jo tarnaite....Jo pavaldine....Jis turejo toki Death Note....Knygele juoda kurioje parasai kieno nors varda ir tas zmogus mirsta nuo to ka tu parasai...Jis taip pat turejo shinigami..Ryuk...Ji mate tik tie kurie buvo paliete jo knygele....As jam padejau ir pati gavau Death note su shinigamiu Rem...Light ji gavo rades kazkur lauke...O as radau kai mane uzp[uole vyras ir vos nenuzude ir mire keistai pries mane..Nuo sirdies smugio...O knygele is dangaus iskrito..Man po to Rem papasakojo, kad vienas shinigamis mane buvo isimylejas ir manes isgelbejo...Neleistinai...nes mano likimas buvo ten mirti...ir jis pats del manes mire...Paukojo mano gyvenima del manes...Ir taip as sekiau paskui Light ir mes zudem visus...Taip tariant dare gyvenim gerseni...Is kito galo...As to nesupratau....Buvau tik pestininkas jo zaidime....Jis net savo seima nuzude del ,,geroves,,,....Po kiek laiko jis vyska apie mane suzinojo ir issigando..Bande mane nuzudyt, bet jam nepavyko ir pats mire....Ner daugiau ka ir pridurt...As patekau i depresija...Vos nenusizudiau..Knygele paslepiau ir nesenai vel istraukiai bet ir vel paslepiau nes ji per daug prisiminimu kelia....Bet demone man padejo....As po to baigiau mokykla ir suzinojau, kad tevas mire kazkokiam kare ir man siulo uzimti jo vieta...As atsisakiau..Man uzteko tu keistenybiu....Ir toliau 18 pradejau dribti klastunyno vadove, juodosios magijos mokytoja...Pasiemiau kaip savininke...Arbatine Nimfa ir nuodingasiai zvakes...Dar gavau atsitiktinai MV vades posta...ta gi...Per ta laika su MV daug blogo padariau ir seip kol nesutikau naujojo direktoriaus...Oliverio....Jis apverte mano gyvenima aukstyn kojom...As ji vel isimylejau...Baigiau savo juodus darbus...Ir taip jam papasakojau puse savo gyvenimo...Jis issigando...Biski...maciau tau..jam buvo per daug paslapciu ir seip....Mane suciupo po kiek laiko per nesisigaujojima ir uzdare i Azkabana...Nes stipriai suzeidziau mokine kaip sakiau ir seip del blogu darbu...Prasedejau ten kelias dienas...Mano demone isnyko..Vos nenumiriau...bet sese ir Olis istrauke is to liuno....As pradejau slapstytis ir viena diena susitikau Oli ir jis pasake, kad as juo nepasitikiu...Nenoriu jam visko pasakoti...Kad meile be pasitikejimo ne meile...Ir su sudazyti sirdym mane paliko...Daugiau apie ji nieko negirdejau...Ir pasislepiau siam name....Ir sutikau tave...Ir suzinojau kas nutiko Oliui...Stai ir viskas...
Misa sedejo skausmo perkreiptu veidu...
Atgal į viršų Go down
Chris Ryan
Profesorius/ė
Chris Ryan

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apleistas Namas   Apleistas Namas - Page 5 I_icon_minitimeSk. 02 15, 2009 5:50 am

-Wow. Ką galiu pasakyti. Įspūdinga,- tarė Chris'as. Tada susimąstė.
-Palauk. Tai maždaugšitoj vietoj.. Turėjau išsigąsti?- pažvelgė Misai į akis.
Atgal į viršų Go down
Misa Amane
Klastūnyno vadovas/ė
Klastūnyno vadovas/ė
Misa Amane

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apleistas Namas   Apleistas Namas - Page 5 I_icon_minitimeSk. 02 15, 2009 8:28 am

-Nieko ispudingo..Visiskai nieko..,
Mergina atsiduso ir nuleido galva kai Chris paziurejo jai i akys.
-Tikriausiai...Bet kaip matau neissigandai...
Mergina pakele akys i Chris ir dirbtintai syptelejo.Jos demone gulejo saliai merginos, galva padejusi ant letenu ir liudnu zvilgsniu stebejo kaip kelios ziurkes koridioriaus gale slampineja.
Atgal į viršų Go down
Chris Ryan
Profesorius/ė
Chris Ryan

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apleistas Namas   Apleistas Namas - Page 5 I_icon_minitimeSk. 02 15, 2009 8:31 am

-Aš amžinai atsilikusios reakcijos,- gūžtelėjo ir nusišypsojo.
Atgal į viršų Go down
Misa Amane
Klastūnyno vadovas/ė
Klastūnyno vadovas/ė
Misa Amane

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apleistas Namas   Apleistas Namas - Page 5 I_icon_minitimeSk. 02 15, 2009 8:33 am

-Hmm...Tai gal dabar man teks garbe isgirsti tavo istorija?...
Mergina nusisypsojo..Gana liudnai ir dirbtinokai...Demone neiskentusi soko ant vienos ziurkes is ziurkiu seimyneles ir pribaige ja su letena...
Atgal į viršų Go down
Chris Ryan
Profesorius/ė
Chris Ryan

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apleistas Namas   Apleistas Namas - Page 5 I_icon_minitimeSk. 02 15, 2009 8:37 am

-Žiūrint ką būtent norėtum sužinoti,- gūžtelėjo.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apleistas Namas   Apleistas Namas - Page 5 I_icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Apleistas Namas
Atgal į viršų 
Puslapis 57Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Pro Pro Pro Vice namas
» Cullenu namas
» Star namas
» Elijos Stone namas
» Kate's Winslet namas